Utasbiztosítás

A betegség-baleset-poggyász biztosítás (BBP) arra szolgál, hogy biztonságot és segítséget nyújtson számodra, ha külföldi utazásod során megbetegszel, baleset ér, vagy éppen az úti okmányaiddal, poggyászoddal történik valami incidens. Két megbízható biztosító társaság (EUB és Mondial Assistance) ajánlatát kínáljuk Neked, utazásod típusához (síelés/nyaralás), hosszához (1-2 nap vagy akár több hónap) és útitársak számához (egyéni, családos, vagy csoportos) igazítva.

A másik, igen hasznos biztosítás, az útlemondási (más néven sztornó) biztosítás. Ennek jelentősége akkor van, ha a már befoglalt és kifizetett utazás valamilyen baleset, betegség folytán meghiúsul. Ilyen esetben, a biztosítás típusától függően, a biztosító társaság részben, vagy egészben átvállalja a részvételi díj visszafizetését.

Ha már utazásod minden egyéb részletét megszervezted és már csak a biztosítás hiányzik, keress ez ügyben is minket bizalommal! Irodánkban pár perc alatt személyesen is megkötheted, vagy akár saját magad, online módon a következő linkekre kattintva:


eub.jpg

Online biztosításkötéshez kattints ide!


Online biztosításkötéshez kattints ide!

Írj nekünk!

Ha kérdésed van, akkor küldj nekünk üzenetet!

Elküld