Magyarországról

Magyarország„Kárpát-medence”, a „legvidámabb barakk” vagy a „Duna gyöngye” kinek mi jut róla eszébe. Nekünk leginkább az otthonunk, amit nagyon szeretünk, ezért célunk, hogy minél több külföldi látogatóval megismertethessük valódi értékeit.Borászat Mi, a Lighthouse Travel csapata, arra törekszünk, hogy a már ismert látnivalókat, érdekességeket egy kicsit más megközelítésből, más szemszögből, de mégis a tradíciók figyelembe vételével mutathassuk meg a hazánk iránt érdeklődők számára.

Szerencsések vagyunk, mert Magyarországon minden évszakban más és más színes programot tudunk kínálni, legyen szó városnézésről, természetjárásról, fesztiválokról, fürdőzésről, vagy akár gyógy- és wellness ajánlatokról. Sokan nem is tudják, hogy hazánk világviszonylatban az 5. termálvíz nagyhatalom. A nálunk fellelhető közel 10 féle gyógyvíz elsősorban mozgásszervi, reumatikus és ízületi megbetegedésekre, bőr és nőgyógyászati problémákra nyújt hatékony segítséget.

MagyarországHazánk nagy vonzerőt jelent a jó borok, pálinkák és a finom étkek kedvelői számára is. Az ízekkel teli magyar konyha, a különleges tájjellegű ételek, a világszerte ismert hungaricumok (mint pl. a paprika, hagyma, szalámi, pálinka), és az évezredes múltra visszatekintő szőlő- és bortermelés biztosítja hazánkban a kulináris élvezetet.

Ez a néhány sor természetesen csak ízelítő abból, amit Magyarország kínál az idelátogatók számára. A lehetőségek tehát adottak, a mi feladatunk pedig nem más mint az, hogy pontos információk birtokában, mind üzleti partnereink, mind az érdeklődők számára a megfelelő ajánlatokkal vonzóvá és elérhetővé tegyük ezeket.

Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és hamarosan Téged is utasaink között üdvözölhetünk.
Hívunk és várunk szeretettel!

Ha bármilyen kérdésed van magyarországi utazás kapcsán, írj nekünk!


Írj nekünk!

Ha kérdésed van, akkor küldj nekünk üzenetet!

Elküld