Bemutatkozás

Kedves Olvasó!


Köszönjük, hogy irodánk weboldalát böngészed és e sorokat olvasva néhány perc figyelmet szánsz ránk.

Utazási irodánk életében eddig több fontos állomás volt. 2007 tavaszán nyitotta meg kapuit az utazni vágyó nagyközönség előtt, Budapesten a II. kerületi Rózsadomb Centerben. A fő profil ekkor az utazásközvetítés volt, melynek keretén belül, több mint 30 utazásszervező partnerünk ajánlatát kínáltuk az érdeklődőknek, körutazás, városnézés, fly&drive programok, hajóutak, vagy akár csak pihentető nyaralás formájában.

2009 őszén beutaztatással bővítettük a szolgáltatási körünket és az elsődleges piacunk Anglia lett. Elsősorban zenecsoportokat utaztatunk hazánkba, akiknek a koncertszervezésein túl egyéb izgalmas programokkal gazdagítjuk az itt töltött napjaikat. Fontos számunkra, hogy folyamatosan naprakészek legyünk a turisztikai trendek kapcsán, ezért évről évre jelentősebb nemzetközi kiállításokon és vásárokon képviseltetjük magunkat és ezáltal hazánkat is.

Ennek köszönhetően 2013-ban csatlakozási lehetőséget kaptunk 3 nemzetközi szervezet tagjai közé, melynek segítségével egyszerre több fórumon is meg tudunk jelenni. Mára a zenecsoportokon túl jelentős az egyéni és a céges utaztatásunk is, Európa több országából.

Mindezzel párhuzamosan az utazásközvetítés piacának legnagyobb részét felváltotta az online internetes foglalás, melynek negatív hatásai minket is jelentősen érintettek. Ezért döntöttünk úgy, hogy 2013. október 1-től bezárjuk a Rózsadomb Centeri irodánkat és a fókuszpontunk a beutaztatás lesz. Új irodánk a Mammut I. Bevásárlóközpontban található, ahol igényes környezetben, testre szabottan, mindig az igényeknek megfelelően, de annál egy picivel mégis többet kínálva, színes programokkal várjuk a Magyarországra érkezőket.

Hiszen a Lighthouse Travel programjai több mint egy utazás!


Várunk szeretettel!
Lighthouse Travel csapata


Írj nekünk!

Ha kérdésed van, akkor küldj nekünk üzenetet!

Elküld